Klingele Chocolade

Herken je dat moment?
Wanneer je dat gelukzalige gevoel in je buik hebt als je iets doet waar je echt van houdt?
Dat is passie.

Het begon allemaal in mijn keuken, in 1995…
Met veel passie en creativiteit ontwikkelde ik daar mijn eerste chocoladefiguren. Met de fiets bracht ik de chocolaatjes rond bij enkele lokale winkels in Gent. Eerlijk en onschuldig.
Ik maakte chocolade met respect voor de gezondheid van de mens en met respect voor de natuur.
Vandaag hebben we nog steeds dezelfde filosofie als in mijn keuken van toen. Alleen is die keuken wat vergroot. We selecteren heel zorgvuldig de beste ingrediënten vanuit de hele wereld en versmelten deze
met de puurste cacao.

 

Koen Klingele
Oprichter Klingele Chocolade

Onze filosofie

Respect

Respect

We zijn een gezellige bende die elkaar respecteert, onze partners, leveranciers en klanten Maar ook zeker de cacaoboeren.
Want zonder hen is er geen cacao!

 
Natuur

Natuur

We geven om elkaar maar ook om de wereld. Met groots respect en bewondering selecteren we de beste ingrediënten uit natuurlijke oorsprong. Ook houden we de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk.

 
Eerlijk

Eerlijk

We kiezen met zorg onze leveranciers uit en gebruiken waar mogelijk Fairtrade ingrediënten om de lokale cacaoboeren te steunen. Een glimlach op jouw gezicht is ons doel, terwijl we er ook voor zorgen dat de boeren correct betaald worden voor hun werk.

 
Mensen

Mensen

Onze mensen doen hun werk vol passie.
Zij zijn de drijvende kracht achter Klingele Chocolade. Onze werknemers en collega’s zijn onze trots en krijgen elke kans om zichzelf te ontplooien.

 
Kwaliteit

Kwaliteit

Iedere dag opnieuw doen we er alles aan om onze kwaliteit te verbeteren. Dat kan enkel door de dagelijkse inzet van ons allen!

Ons team

We zijn een gezellige bende die samen in een chocoladefabriek werken, gelegen aan de rand van de prachtige historische stad Gent.
Maar of nu iemand diehard chocolate lover is of gewoon in de buurt woont, allemaal zijn we even enthousiast om onze droom werkelijkheid te maken: chocoladeproducten produceren met respect voor de natuur en jouw gezondheid.

Sonja

Inpakdame

Jaimy

Productiemedewerker

Kirsty

Kwaliteit

Wendy

Klantenservice
& Logistiek

Yorick

Inpakverantwoordelijke

Eline

Verkoopsdirecteur

Dimi

Productiemedewerker

Evy

Inpakdame

Private Label

Innovatie en productontwikkeling zijn onze sterktes. We zijn gespecialiseerd in het produceren van tabletten, repen en pralines, in allerhande smaken en vormen.

Elk private label is een uniek project voor ons.
Aarzel niet om ons te contacteren.

Contact

Heb je vragen over onze chocolade?
Of wil je simpelweg je bevindingen of geluksmomenten met ons delen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!
We staan elke dag klaar om jou meer uitleg te geven of verder op weg te helpen!

Klingele Chocolade nv

Noorwegenstraat 19
9940 Evergem - België
T +32(0)9 258 23 58
F +32 (0)9 258 23 42
info@klingelechocolade.be

Bekijk onze locatie op Google Maps

 

Productiemedewerker chocolade (M/V)

Voor ons chocoladebedrijf zijn wij op zoek naar een chocolatier die zal instaan voor het produceren van pralines, tabletten en repen chocolade. De productie gebeurt vooral automatisch.

 

Functieomschrijving

  • Rapporteert aan de productieverantwoordelijke
  • Werkt samen met de verpakkingsafdeling
  • Verantwoordelijk voor een lijn binnen de productie

 

Een overzicht van de taken:

  • Het opstarten van de productielijn
  • Afhankelijk van de orders de SAMM lijn of tabletten-machinelijn bedienen
  • Manuele productie voor bepaalde goederen
  • Adhv de orders recepten klaarmaken
  • Mouleren
  • Tempereren
  • Het verpompen van de chocolade
  • Doseren, afwegen, afvullen, ...
  • Het wisselen van de vormen
  • Drageren van vruchten en noten met chocolade
  • Nodige documenten invullen
  • ontvangst goederen van leveranciers
  • ontvangst van vloeibare chocolade
  • productiefiches
  • Problemen onderkennen en doorgeven aan de verantwoordelijke

 

Profiel

Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, bent dynamisch en neemt graag initiatieven. Je hebt reeds enige ervaring als chocolatier of bakker. Je kan aan een hoog tempo werken en je kan zelfstandig werken, je bent kritisch, sociaal en goed in omgang met collega's. Je beheerst de Nederlandse taal perfect.

 

Vaktechnische vereisten:

  • Diploma A2 en reeds een eerste ervaring als productiemedewerker
  • Goede kennis van NL
  • Kennis van systemen, procedures en werkmethoden in de voedingssector
  • Kennis van BRC - HACCP
  • Mechanische kennis is een pluspunt

 

Gedragsgerichte competenties:

  • Orde en netheid hoog in het vaandel dragen
  • Zin voor verantwoordelijkheid
  • Stressbestendig
  • Kwaliteitsbewust
  • Organisatorisch

 

Generieke competenties:

  • Respect
  • Vertrouwen
  • Verantwoordelijkheid
  • Ordelijk

 

Jobgerelateerde competenties

  • Stukken monteren, assembleren en bevestigen Controleren of de assemblage correct is gebeurd (gebruik, uitzicht)
  • Zichtbare afwijkingen aan producten opsporen, lokaliseren en ze sorteren (oppervlakte, kleur, ...)
  • Toezicht houden op de doorstroom en de voortgang van producten op een productie- of transportlijn Indien nodig elementen deblokkeren en verwijderen
  • De producten of het afval naar de opslag-, verzendings-of recyclagezones, ... vervoeren
  • De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren
  • De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...)
  • Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken
  • Activiteitengegevens registreren (aantal stukken, ...)

 

Persoonsgebonden competenties

  • Resultaatgerichtheid
  • Leervermogen hebben
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Samenwerken als hecht team

 

Vereiste studies

  • ASO 3de graad: Studiegebied Algemeen secundair onderwijs
  • 3de graad technisch secundair onderwijs (TSO3)

 

Talenkennis

  • Nederlands (zeer goed)

 

Werkervaring

  • Beperkte ervaring ( < 2 jaar )

 

Contract

  • Vaste Job
  • Contract van onbepaalde duur
  • Voltijds
  • 2 ploegenstelsel

 

Plaats tewerkstelling

Klingele Chocolade: Noorwegenstraat 19 9940 EVERGEM

 

Aanbod

  • Aangenaam, interessant en afwisselend werk.
  • Werken in een jong en snelgroeiend bedrijf in een zeer aangename bedrijfsruimte.
  • Verlofregeling, 2 weken tijdens de zomer, 2 weken vrij te kiezen


Schoonmaker Poetsdame (M/V) 12u/week

Voor ons chocoladebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaker of poetsdame om de gebouwen van Klingele Chocolade te onderhouden. Wij zoeken iemand die 12 uur per week beschikbaar is voor deze job.

 

Functieomschrijving:

  • Onderhoud van de kantoren en de productie/inpakafdeling
  • Je kan poetsen tot in detail
  • Oppervlakken schoonmaken met een automtaisch schoonmaakapparaat
  • Vloeren en meubilair schoonmaken
  • Toiletten en keuken schoonmaken
  • Burelen schoonmaken
  • Productieafdeling schoonmaken
  • ...

 

Profiel:

  • Goede kennis van NL
  • Regels en afspraken nakomen
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Inzet en enthousiasme
  • Respect
  • Verantwoordelijkheid
  • Ervaring hebben is een pluspunt

 

Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, bent dynamisch en neemt graag initiatieven. Je hebt reeds enige ervaring als poetsvrouw/poetsheer. Je kan aan een hoog tempo werken en je kan zelfstandig werken, je bent kritisch, sociaal en goed in omgang met collega's. Je beheerst de Nederlandse taal.

 

Jobgerelateerde competenties

  • De ruimtes ventileren en verluchten
  • Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken
  • Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden
  • Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen
  • Vloeren en meubilair schoonmaken
  • De opvolgdocumenten (uurrooster, plaats, ...) invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen

 

Persoonsgebonden competenties

  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Regels en afspraken nakomen
  • Zelfstandig werken
  • Leervermogen hebben
  • Omgaan met stress
  • Samenwerken als hecht team

 

Vereiste studies

  • Geen specifieke studievereisten

 

Talenkennis

  • Nederlands (zeer goed)

 

Werkervaring

  • Geen ervaring

 

Contract

  • Beperkte tewerkstelling <13 uren/week
  • Contract van onbepaalde duur
  • Voltijds

 

Plaats tewerkstelling

Klingele Chocolade: Noorwegenstraat 19 9940 EVERGEM

 

Aanbod

  • Aangenaam, interessant en afwisselend werk.
  • Werken in een jong en snelgroeiend bedrijf in een zeer aangename bedrijfsruimte.
  • Familiale sfeer


Inpakster / inpakker (V/M)

Voor ons chocoladebedrijf zijn wij op zoek naar een inpakker van chocoladeproducten waaronder pralines, tabletten en repen. Deze producten worden op een snelle, efficiënte en kwalitatieve manier verpakt.

 

Functieomschrijving:

  • Het inpakken van chocoladeproducten,
    zowel machinaal als manueel
  • De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten
  • De nodige documenten invullen waaronder de inpakfiche
  • Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie
  • Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte
    op orde brengen
  • Bestelling correct kunnen klaarzetten
    aan de hand van de bestelbon
  • ...

 

Profiel:

  • Bereid om in een twee ploegenstelsel te werken
    (6u-14u30 / 11u-19u30)
  • Goede kennis van NL
  • Je hebt ervaring als inpakmedewerker,
    bij voorkeur in de voedingssector
  • Je bent gemotiveerd en enthousiast
  • Snel beschikbaar

 

Aanbod:

  • Afwisselende job in een KMO waar
    iedereen elkaar kent en respecteert
  • Familiale sfeer/ toffe collega’s

 

Solliciteren:

Mail je cv en motivatiebrief naar info@klingelechocolade.be.
De volledige vacature is terug te vinden op de VDAB site.
Plaats tewerkstelling: Klingele Chocolade NV, Noorwegenstraat 19, 9940 Evergem.

Ben jij de persoon die we zoeken? Of ken je iemand in de omgeving die voldoet aan dit profiel?
Aarzel niet en solliciteer vandaag nog!



Jobstudent Inpakafdeling (sept / okt)

Voor ons chocoladebedrijf zijn wij op zoek naar een jobstudent inpakker van chocoladeproducten waaronder pralines, tabletten en repen. Deze producten worden op een snelle, efficiënte en kwalitatieve manier verpakt.

 

Functieomschrijving:

  • Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel
  • Dataprinter instellen
  • De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten
  • De nodige documenten invullen waaronder de inpakfiche
  • Afgewerkte goederen in rekken zetten
  • Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie
  • Oplossen van kleine verpakkingsproblemen
  • Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen

 

Profiel:

  • Goede kennis van NL
  • Je bent een harde werker
  • Je vindt kwaliteit belangrijk
  • Telkens een vaste dag in de week beschikbaar

 

Periode:

  • Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

 

Persoonsgebonden competenties

  • Leervermogen hebben
  • Samenwerken als hecht team
  • Zelfstandig werken
  • Regels en afspraken nakomen
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Omgaan met stress

 

Vereiste studies

Geen specifieke studievereisten

 

Talenkennis

  • Nederlands (zeer goed)

 

Werkervaring

Geen ervaring

 

Contract

  • Studentenjob
  • Contract van bepaalde duur
  • Voltijds
  • 2 ploegenstelsel

 

Plaats tewerkstelling

Klingele Chocolade: Noorwegenstraat 19 9940 EVERGEM

 

Aanbod

Vakantiejob voor studenten



Spontane sollicitatie

Spontaan solliciteren kan altijd. Stuur een e-mail met CV en motivatiebrief naar info@klingelechocolade.be.

Wij houden uw gegevens bij en contacteren u van zodra wij een geschikte job voor u hebben.

Alvast bedankt voor uw interesse in Klingele Chocolade!

Jobs

Klik op één van onze huidige vacatures voor alle informatie:

Productiemedewerker chocolade (M/V)
Schoonmaker Poetsdame (M/V) 12u/week
Inpakster / inpakker (V/M)
Jobstudent Inpakafdeling (sept / okt)
Spontane sollicitatie

Solliciteren?

Stuur een e-mail met CV en motivatiebrief naar info@klingelechocolade.be met vermelding van de specifieke vacature.

Klingele Chocolade

Oeps, uw web browser wordt niet ondersteund :(

www.klingelechocolade.be werkt met een groot aantal browsers. Maar indien u wil gebruik maken van alle mogelijkheden en functionaliteiten, gelieve een upgrade uit te voeren naar een moderne browser. U kan de laatste versie van de ondersteunde browsers hieronder vinden:

 

Google Chrome

 

Mozilla Firefox

 

Apple Safari

 

Microsoft Internet Explorer

Waarom moet ik upgraden?

Met een verouderde browser op het internet surfen is net als met een stoomtrein op de sporen van een supermoderne trein reizen -- het zal wellicht werken, maar er wordt geen gebruik gemaakt van de snelheid en veiligheid van alle moderne technologie. Een nieuwe, up-to-date browser zal minder vaak vastlopen, uw pagina's veel sneller opladen en u zal een pak veiliger zijn tegen allerhande virussen en malware aanvallen.