Klingele Chocolade

Do you recognise that feeling?
That blissful moment you experience while doing something you genuinely love?
That is passion.

It all started in my kitchen, in 1995, when I put all my passion and creativity into developing my first chocolate figurines. I brought my wares round to several local shops in Ghent by bike, innocently and honestly.
I made chocolate with respect for nature and respect for human health.
Today, we still work according to the same philosophy as I did when operating out of my small kitchen. In fact, the size of the kitchen is the only thing that has changed! We carefully select the best ingredients from all over the world and melt these together with the purest cocoa.

 

Koen Klingele
Owner of Klingele Chocolade

Our philosophy

Respect

Respect

We are a close-knit group that works with respect for not only one other, our partners, suppliers and customers, but also for the farmers from whom we source our cocoa.
After all, without them this ingredient would not exist!

 
Nature

Nature

We care about each other, and also about the planet. We select the best, purely natural ingredients with the greatest respect and admiration. Additionally, we aim to keep our ecological footprint as small as possible.

 
Fairness

Fairness

We select our suppliers with the greatest care, and use Fairtrade ingredients whenever possible in support of the local cocoa farmers. Our goal is to bring a smile to your face, while also ensuring that these farmers receive adequate pay for their work.

 
People

People

Our people are passionate about their work.
They are the driving force behind Klingele Chocolade. We are proud of our employees and colleagues, and give them plenty of opportunities for development.

 
Quality

Quality

Every day we aim to raise our quality standards even higher, something we know can only be achieved through concerted and constant effort.

Our team

We are a close-knit group who work at a chocolate factory situated on the outskirts of the beautiful historic city of Ghent.
Diehard chocaholic or just someone who lives nearby, we are all equally enthusiastic about making our dream come true: making chocolate products with respect for nature and your health.

Sonja

Packaging lady

Jaimy

Production worker

Kirsty

Quality

Wendy

Customer service
& logistic

Yorick

Responsible for packaging

Eline

Sales director

Dimi

Production worker

Evy

Packaging lady

Private Label

We are your Belgian partner for developing your own private label chocolate and/or protein bars. Innovation and product development are our strengths. We specialize in producing chocolate tablets, bars and pralines, in all kinds of flavors and shapes. The focus is on chocolate without added sugars, organic and Fairtrade chocolate.

We also have a facility for producing protein bars. These bars are low in sugar and high in protein. the perfect snack for a high protein diet.

Each private label is a unique project for us.
Do not hesitate to contact us.

Contact

Do you have any questions about our chocolate?
Or do you simply want to share your opinion or a moment of pure chocolate bliss? Then don’t hesitate to contact us!
We will be happy to give you an explanation or help you on your way, every day!

Klingele Chocolade nv

Noorwegenstraat 19
9940 Evergem - Belgium
T +32(0)9 258 23 58
F +32 (0)9 258 23 42
info@klingelechocolade.be

View our location at Google Maps

 

Jobstudent

Wij zoeken jobstudenten!

Ben jij een energieke, enthousiaste en goede werker, woon je in de buurt van Evergem en wil je graag wat bijverdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden jou een afwisselende en flexibele job dicht bij huis, een heerlijke omgeving met correcte verloning en natuurlijk een team vol toffe collega’s en medejobstudenten!

Wij werken niet op zaterdagen.

We zijn ook op zoek naar jobstudenten die in de week één of meerdere dagen vrij zijn & willen werken op deze dagen.

Wij werken in verschillende ploegen, je kan ingezet worden in:

  • vroege ploeg (6u tot 14.30 u., op vrijdag tot 12.30 u.)
  • late ploeg (11u tot 19.30u, op vrijdag tot 17.30 u.)
  • overdagploeg (8.30u tot 17.00 u, op vrijdag tot 15.00 u).

Interesse? Registreer je via onderstaande link.

Zomer 2024:Klingele Chocolade - Beschikbare dagen zomer 2024 (google.com)



Inpakmedewerker (V/M)

Voor ons chocoladebedrijf zijn wij op zoek naar een inpakker van chocoladeproducten waaronder pralines, tabletten en repen. Deze producten worden op een snelle, efficiënte en kwalitatieve manier verpakt.

 

Functieomschrijving:

  • Het inpakken van chocoladeproducten,
    zowel machinaal als manueel
  • De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten
  • De nodige documenten invullen waaronder de inpakfiche
  • Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie
  • Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte
    op orde brengen
  • Bestelling correct kunnen klaarzetten
    aan de hand van de bestelbon
  • ...

 

Profiel:

  • Bereid om in een twee ploegenstelsel te werken
    (6u-14u30 / 11u-19u30)
  • Goede kennis van NL
  • Je hebt ervaring als inpakmedewerker,
    bij voorkeur in de voedingssector
  • Je bent gemotiveerd en enthousiast
  • Snel beschikbaar

 

Aanbod:

  • Afwisselende job in een KMO waar
    iedereen elkaar kent en respecteert
  • Familiale sfeer/ toffe collega’s

 

Solliciteren:

Mail je cv en motivatiebrief naar personeel@klingelechocolade.be.
De volledige vacature is terug te vinden op de VDAB site.
Plaats tewerkstelling: Klingele Chocolade NV, Noorwegenstraat 19, 9940 Evergem.

Ben jij de persoon die we zoeken? Of ken je iemand in de omgeving die voldoet aan dit profiel?
Aarzel niet en solliciteer vandaag nog!



Operator chocolade (M/V)

Voor ons chocoladebedrijf zijn wij op zoek naar een chocolatier die zal instaan voor het produceren van pralines, tabletten en repen chocolade. De productie gebeurt vooral automatisch.

 

Functieomschrijving

  • Rapporteert aan de productieverantwoordelijke
  • Werkt samen met de verpakkingsafdeling
  • Verantwoordelijk voor een lijn binnen de productie

 

Een overzicht van de taken:

  • Het opstarten van de productielijn
  • Afhankelijk van de orders de SAMM lijn of tabletten-machinelijn bedienen
  • Manuele productie voor bepaalde goederen
  • Adhv de orders recepten klaarmaken
  • Mouleren
  • Tempereren
  • Het verpompen van de chocolade
  • Doseren, afwegen, afvullen, ...
  • Het wisselen van de vormen
  • Drageren van vruchten en noten met chocolade
  • Nodige documenten invullen
  • ontvangst goederen van leveranciers
  • ontvangst van vloeibare chocolade
  • productiefiches
  • Problemen onderkennen en doorgeven aan de verantwoordelijke

 

Profiel

Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, bent dynamisch en neemt graag initiatieven. Je hebt reeds enige ervaring als chocolatier of bakker. Je kan aan een hoog tempo werken en je kan zelfstandig werken, je bent kritisch, sociaal en goed in omgang met collega's. Je beheerst de Nederlandse taal perfect.

 

Vaktechnische vereisten:

  • Diploma A2 en reeds een eerste ervaring als productiemedewerker
  • Goede kennis van NL
  • Kennis van systemen, procedures en werkmethoden in de voedingssector
  • Kennis van BRC - HACCP
  • Mechanische kennis is een pluspunt

 

Gedragsgerichte competenties:

  • Orde en netheid hoog in het vaandel dragen
  • Zin voor verantwoordelijkheid
  • Stressbestendig
  • Kwaliteitsbewust
  • Organisatorisch

 

Generieke competenties:

  • Respect
  • Vertrouwen
  • Verantwoordelijkheid
  • Ordelijk

 

Jobgerelateerde competenties

  • Stukken monteren, assembleren en bevestigen Controleren of de assemblage correct is gebeurd (gebruik, uitzicht)
  • Zichtbare afwijkingen aan producten opsporen, lokaliseren en ze sorteren (oppervlakte, kleur, ...)
  • Toezicht houden op de doorstroom en de voortgang van producten op een productie- of transportlijn Indien nodig elementen deblokkeren en verwijderen
  • De producten of het afval naar de opslag-, verzendings-of recyclagezones, ... vervoeren
  • De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren
  • De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...)
  • Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken
  • Activiteitengegevens registreren (aantal stukken, ...)

 

Persoonsgebonden competenties

  • Resultaatgerichtheid
  • Leervermogen hebben
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Samenwerken als hecht team

 

Vereiste studies

  • ASO 3de graad: Studiegebied Algemeen secundair onderwijs
  • 3de graad technisch secundair onderwijs (TSO3)

 

Talenkennis

  • Nederlands (zeer goed)

 

Werkervaring

  • Beperkte ervaring ( < 2 jaar )

 

Contract

  • Vaste Job
  • Contract van onbepaalde duur
  • Voltijds
  • 2 ploegenstelsel

 

Plaats tewerkstelling

Klingele Chocolade: Noorwegenstraat 19 9940 EVERGEM

 

Aanbod

  • Aangenaam, interessant en afwisselend werk.
  • Werken in een jong en snelgroeiend bedrijf in een zeer aangename bedrijfsruimte.
  • Verlofregeling, 2 weken tijdens de zomer, 2 weken vrij te kiezen


Spontane sollicitatie

Spontaan solliciteren kan altijd. Stuur een e-mail met CV en motivatiebrief naar info@klingelechocolade.be.

Wij houden uw gegevens bij en contacteren u van zodra wij een geschikte job voor u hebben.

Alvast bedankt voor uw interesse in Klingele Chocolade!

Jobs

Klik op één van onze huidige vacatures voor alle informatie:

Jobstudent
Inpakmedewerker (V/M)
Operator chocolade (M/V)
Spontane sollicitatie

Solliciteren?

Stuur een e-mail met CV en motivatiebrief naar personeel@klingelechocolade.be met vermelding van de specifieke vacature.

Bekijk onze privacy policy en disclaimer om te weten wat met uw gegevens gebeurt.